Iznajmljivanje automobila na dan venčanja

Iznajmljivanje automobila na dan venčanja

 

Organizacija venčanja poslednjih godina zaista predstavlja veoma mnogo stvari na “to do” listi.  Spisak  obaveznih stvari koje je neophodno uraditi kako bi taj dan bio dan iz bajke je uglavnom podugačak. Od osmišljavanja liste zvanica, pozivinica za venčanje, odabira  restorana odnosno svečane sale, do profesionalnog fotografa, muzike, menija, odabira mesta za građansko venčanje, venčanice odela, cveća, dekoracije, automobila za prevoz mladenaca. Milion je detalja od kojih svaki zasebno mora biti savršen, kako bi Vaše venčanje kompletno bilo takvo savršeno.Lista obaveza prilikom planiranja venčanja je zaista gotovo je beskonačna. Bez obzira da li to sve radite sami ili imate stručnu pomoć u vidu organizatora venčanja što je i dalje na našim prostorima ređi slučaj, svi ovi zadaci mogu vam iscrpeti poprilično energiju.

Zašto najam automobila za venčanje?

Postoji način da imate jednu brigu manje u pripremi venčanja, a to je najam automobila. Svi znamo da je kod nas običaj da se mladenci voze u najlepšem autu. Onda uglavnom angažuju  rođaka ili prijatelja koji ima najlepši auto pa mu daju zaduženje da on bude lični vozač mladencima, ili auto vozi mladoženja. Ali zašto biste to činili? Naša flota je bogata luksuznim automobilima i cena dnevnog renta je zaista pristupačna uzimajući u obzir ostale stavke koje imate da platite da biste organizovali svadbu. 
Iznajmljivanje automobila po vašoj meri je detalj koji možete da priuštite i koji  zaslužujete za najlepši dan u vašem životu.životu.Kao što je bitno odabrati salu, dekoraciju i ostale prateće stavke,estetika vozila je jako važna. Pre nego što odaberete vozilo koje ćete iznajmiti uzmite u obzir i samu tematiku i stil venčanja i u skladu sa time, odaberite vozilo.Fotografije koje ćete zabeležiti na venčanju ostaju večna uspomena, zato sve detalje treba maksimalno uklopiti.

Auto za mladence

Osim estetike samog vozila, bitno je i da odaberete automobil odgovarajuće veličine. Pogotovo ako se odlučujete za manja vozila. Pri najmu morate znati koliko će se ljudi voziti u automobilu sa vama. Hoće li glavni auto biti rezervisan samo za vas, ili će se sa vama voziti i kum i kuma ili neko od svatova. Možete odabrati više vozila koja će pratiti celu  priču odnosno tematiku veselja. Takođe, kada je u pitanju sam komoditet, imajte na umu i venčanicu koju ćete nositi i da li u autu ima dovoljno prostora da se prijatno smestite sa kompletnom pratećom opremom.
Naš Autorent Limo servis je na raspolaganju za razne svečane proslave, pa tako i za svadbe.Kada želite da se opustite i veselite, onda obavezu i odgovornost vozača prepustite nama.Nema stresa zbog gužve u saobraćaju, oko traženja parkinga, sve su to naše brige. Možemo omogućiti i konsijerž uslugu. Npr da umesto vas odemo na zakazano kićenje automobila i zatim dodjemo po vas na određeno mesto u zakazano vreme.


Fokus naše agencije su klijenti. Flota naših automobila pokriva sve segmente tražnje. Agencija Autorent već dugo posluje na tržištu  tačnije od 2003. godine i sa svojim klijentima ima izuzetan odnos, jer veoma ceni njihovu odanost. Na našem sajtu možete naći mnogo informacija koje će vam pomoći da se odlučite i odaberete najbolji automobil za svoje venčanje. A za sve dodatne informacije ili nedoumice, ljubazno osoblje rent a car agencije Autorent, stoji vam na usluzi.Iznajmljivanje automobila za svadbe vam omogućava da imate venčanje iz snova, i da uživate u ovom najvažnijem danu u svom životu