Iznajmljivanje vozila tokom Novogodišnjih praznika

Iznajmljivanje vozila tokom Novogodišnjih praznika

Novogodišnji i Božićni praznici se polako približavaju. To je vreme kada se putovanja planiraju više nego inače. Zato i podsećamo, da je tom periodu veća i potražnja za iznajmljivanjem automobila. Pre Nove godine veliki broj naših ljudi koji je na privremenom radu u inostranstvu dolazi svojim kućama. To se dešava uoči katoličkog Božića i tada je definitivno potražnja za iznajmljivanjem automobila ogromna. Ne znamo tačno kakve će mere biti na snazi uoči ovih praznika. Ali ako planirate put svakako je poželjno da na vreme rezervišete vozilo. Nudimo vam veliki izbor kvalitetnih automobila. Cene su veoma povoljne, a sva vozila su redovno održavana i servisirana.
Sva vozila možete iznajmiti na kraći ili duži period. Zato napravite plan putovanja i iznajmljivanja na vreme.
Rezervacija unapred je odličan način da izbegnete nervozu i razočaranje uoči praznika. Nemojte dozvoliti da loše planiranje narušava praznični duh i atmosferu. Povećana tražnja nekada dovodi do povećanja cena ili do nedostatka dovoljno vozila. Zato je upravo pravo vreme da obezbedite vozilo koje će odgovarati vašim potrebama.

Najvažniji saveti za iznajmljivanje vozila tokom Novogodišnjih praznika

1. Rezervišite vozilo na vreme

Rezervišite vozilo na vreme. Često se cene iznajmljivanja vozila dinamične i mogu se menjati i nekoliko puta dnevno. To se dešava u  zavisnosti od potražnje i rent a car kompanije. Što se više približavaju praznici to cene rastu. Naravno ako vam je auto potreban na par dana, a ne na par sati moraćete da imate rezervaciju kako biste bili sigurni.
Najbolje da rezervišete nekoliko nedelja pa i meseci unapred. Na sajtovima rent a car agencija postoji mogućnost za on-line rezervaciju, a ukoliko dođe do otkazivanja rezervacije ne plaćaju se penali. Iskoristite tu pogodnost. Danas se najčešće traže veći automobili, SUV-ovi i limuzine, oni se vrlo brzo rasprodaju, tako da ukoliko želite takav automobil,  nemojte da čekate poslednje dane, nego rezervišite ih što pre. 


2. Uštede na osiguranju

Rent a car agencije nude različite pakete osiguranja. Pre nego što rezervišete, istražite sve opcije i kupite osiguranje koje vam najviše odgovara. Nemojte biti neodlučni i razmišljati o tome kada čekate red na šalteru agencije. Naši ljubazni agenti će otkloniti sve dileme i objasniti šta je potrebno. Raspitajte se unapred da li možete da platite osiguranje platnom karticom. 
U svakom slučaju kada imate osiguranje bićete mirni i spokojni. Tako da se možete u potpunosti opustiti i  uživati u praznicima.

3. Pratite popuste koje nude rent a car agencije

Informišete se o popustima i pratite ih.
Ukoliko često iznajmljujete vozila preporučujemo da budete član klubova rent a car agencija. Svojim vernim klijentma preko ovih klubova agencije nude velike povlastice i popuste. 

4. Pazite da rezervoar vratite pun

Agencija vam iznajmljuje vozilo sa punim rezervoarom. Tako je potrebno i da bude i kad auto dovezete nazad u rent a car agenciju. Agencija vam može naplatiti ukoliko rezervoar nije pun. Nazovite unapred kako biste se raspitali i o neophodnoj opremi. Ako putujete sa manjom decom, podrazumeva se da će trebati dečija auto sedišta.

Nadamo se da ćete se odlučiti da poverenje date našoj agenciji. Garantujemo da ćete iznajmljivanjem naših automobila dobiti potpuno novi osećaj vožnje. Uostalom odličan način da provedete praznike tako što ćete putovati sigurnim autom. Pridržavamo se svih epidemioloških mera, tako da će i auto biti dezinfikova. Vaše je samo da nas pozovete i odaberete željenu destinaciju.