Rent a car na aerodromu Nikola Tesla Beograd

Rent a car na aerodromu Nikola Tesla Beograd

Svi putnici koji dolaze avionom u našu zemlju i slete na beogradski aerodrom imaju potrebu za daljim transferom. Poslovni ljudi i turisti koji dolaze u Srbiju najćešće imaju potrebe za iznajmljivanjem vozila. Rent a car usluga na aerodromu Nikola Tesla im znatno olakšava dalje putovanje i boravak u našoj zemlji. Po povratku nazad iznajmljeno vozilo vraćaju ponovo na Aerodrom Nikola Tesla, što im takođe olakšava putovanje. Naša glavna operativna poslovnica se nalazi na Aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd, na dolaznom terminalu T2. 

Kako iznajmiti vozilo na aerodromu Nikola Tesla Beograd?

Rent a car na aerodromu Beograd, i Beogradski aerodrom Nikola Tesla su odlično polazno mesto za nastavak putovanja. I nakon obavljenih formalnosti oko preuzimanja rent a car vozila na Beogradskom aerodromu, možete započeti svoje putovanje i istraživanje Srbije i regiona. Pored klasičnog iznajmljivanja vozila u poslovnici naše rent a car agencije, rezervaciju možete obaviti online, na našem sajtu. Kada odaberete termin koji želite, otvoriće Vam se ponuda vozila koja su dostupna. Naša flota automobila pokriva sve segmente tražnje. Najbolje prakse ukazuju da je online rezervacija vozila unapred najefikasniji način rezervacije vozila. Na ovaj način možete izabrati vozilo po vašoj meri ili klasu vozila. Takođe, rezervacija vozila unapred garantuje da ćete uslugu rentiranja ostvariti po rezervisanoj ceni. 

Nudimo mala ekonomična vozila, kompakt, limuzine, premijum vozila, vozila sa 4x4 pogonom, kombi vozila, vozila sa manuelnim i automatskim menjačem. Pored toga iznajmljujemo vozila bez vozača na dan, mesec, više meseci i više godina. Naša vozila imaju male kilometraže, starosti do 3 godine, bezbedna su i izvanredno čista i održavana. Nudimo poznate brendove vozila: Fiat, Skoda, Dacia, Opel, Nissan, Renault, VW, Audi, Seat, BMW, Mercedes, Jaguar a u najavi su Range Rover, Volvo, Infinity i Toyota.

autorent aerodrom beograd

Preuzimanje vozila na Aerodromu Nikola Tesla Beograd 

Procedura pri preuzimanju vozila na šalteru naše rent a car agencije je veoma jednostavna. Naši službenici su uvek na aerodromu u toku radnog vremena. Iznajmljvanje vozila na aerodromu je veoma popularno zato što olakšava transfer putnicima. Moguće je preuzimanje i van radnog vremena. Mi želimo, da naša usluga bude ne samo zadovoljenje potrebe klijenta za prevozom već dodatna vrednost koju će klijent dobiti, izvan svih očekivanja. 

Prednost ove lokacije je što putnici pri silasku sa aviona, posle obavljene pasoške i carinske kontrole, vrlo brzo dolaze do šaltera gde obave proveru rezervacije i ostalu papirologiju, izvrše plaćanje i odmah idu na parking kod ulaza zgrade gde preuzimaju svoje vozilo.

Ukoliko iznajmljujete vozilo na duži vremenski period mi Vam nudimo posebne pogodnosti. 

autorent poslovnica

Pri dolasku, klijent pokazuje ličnu kartu ili pasoš, vozačku dozvolu i  proveri se rezervacija ukoliko je vozilo rezervisano online. Zatim se potpiše ugovor o najmu, i posle izvršenog plaćanja preuzima ključ vozila. Zajedno sa agentom ide se  do vozila, gde nakon uvida u vozilo potpisuju zapisnik o primopredaji odnosno potpisuje se obrazac o stanju vozila.
Pri vraćanju vozila, na šalteru rent a car agencije se mogu obaviti procedure vraćanja vozila i vrlo brzo se ide na prijavljivanje za let (boarding).

Usluga Autorent rent a car agencije 

Naš tim čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u najvećim svetskim rent a car franšizama i to je garancija, da ćete kod nas dobiti brzu uslugu vrhunskog kvaliteta. Klijenti iz dijaspore mogu se osloniti na nas i kada ne iznajmljuju vozilo, kada je potrebno, da budemo njihova produžena ruka u domovini, da pružimo konsijež uslugu njihovim prijateljima ili rođacima ili poslovnim partnerima. 
Ono što nas razlikuje od drugih je, da mi brzo i efikasno nalazimo rešenja za Vas, da smo stalno u kontaktu i da nemate nikakvih briga dok koristite naša vozila, ni sa samim vozilom ni sa situacijama koje mogu da Vam pokvare odmor ili poslovni put, kao što je oštećenje vozila, saobraćajni prekršaj, iznenadna promena plana u vezi sa korišćenjem vozila i slično.
Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Vaš Autorent!