Zašto je limo servis pravo rešenje za najam automobila?

Zašto je limo servis pravo rešenje za najam automobila?

Koliko puta ste poželeli, dok vozite u saobraćajnoj gužvi ili umorni odbrojavate stotine kilometara  u višečasovnoj vožnji do udaljenog cilja, da se zavalite na zadnje sedište automobila i opušteno uživate u vožnji ili razgledanju grada ili lepih krajolika u širokom vidokrugu?

Možda ste pomislili, da takvo zadovoljstvo, da imate sopstvenog vozača u lepom i novom automobilu, sigurno puno košta i da je to samo neostvaren san?

Dozvolite, da Vas razuverimo!

Autorent pruža uslugu Limo servisa skrojenu po Vašoj meri! Za ovaj servis, najam vozila sa našim vozačem, možete izabrati bilo koje vozilo iz naše flote, od srednje i više srednje klase, do klasičnih luksuznih limuzina i kombi vozila.

Po izuzetno pristupačnim cenama, možete koristiti ovu uslugu na sat, na dan, na više dana, prema potrebi. Dok Vas naš vozač vozi, možete uživati u:

  • turističkom razgledanju grada sa vodičem,
  • obilasku prodavnica,
  • obavljanju poslovnih sastanaka,
  • večernjem izlasku sa Vama dragom osobom,
  • dnevnom izletu u okolini grada ili
  • u transferu sa Aerodroma do željene adrese nakon napornog putovanja.


Autorent Limo servis je na raspolaganju i za razne svečane proslave, za svadbe, mature, godišnjice, rođendane, za sve prilike kada želite da se opustite i veselite, da obavezu i odgovornost vozača prepustite nama.


Koje su osnovne prednosti Limo servisa?


PRAKTIČNOST – ne tražite parking mesto, vozimo Vas od vrata do vrata. Nema stresa zbog gužve u saobraćaju, na zadnjem sedištu listate novine ili pratite društvene mreže na telefonu ili jednostavno razgledate predivne fasade u centru grada sa skulpturama koje pričaju neku priču, pored kojih ste se milion puta provozali ali ste bili skoncentrisani na vožnju i niste mogli da ih vidite. Ne razmišljate kojom maršrutom da vozite. Dame mogu obući omiljene cipelice sa štiklom jer ne sede za volanom.

IMPRESIJA – definitivno ćete ostaviti snažnu impresiju na okruženje kada stignete na poslovnu adresu, ispred poznatog restorana, ispred pozorišta, ispred hotela, a naš vozač Vam elegantno otvori vrata i pruži ruku, da pomogne prilikom izlaska sa zadnjeg sedišta auta ako ste dama. 

KONSIJERŽ – dok ste na sastanku ili ručku, naš vozač će po Vašem nalogu obaviti kupovinu, otići da preuzme garderobu sa hemijskog čišćena, lično odneti vežno pismo na datu adresu, itd. Naš vozač je i  Vaš lični asistent.