5 prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem u Beogradu

5 prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem u Beogradu

Beograd, pored toga što je glavni grad Srbije, njen politički, ekonomski, finansijski i saobraćanijni centar, je postao i poželjna turistička destinacija koji  privlači ljude sa svih strana sveta.

U turizmu je veoma važno brzo prilagođavanje različitim modernim trendovima, a jedan od tih trendova je i iznajmljivanje vozila sa vozačem. Ovaj model rent a car-a je danas prerastao u vrlo dostupnu uslugu koja se sve više širi.

Sada klijenti više ne moraju da čekaju celu večnost na nepouzdani taksi ili da koriste substandardni javni prevoz.

Pored toga, u nastavku teksta navodimo još 5 najvažnijih prednosti iznajmljivanja vozila sa vozačem.

 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

 

Prednosti iznajmljivanje vozila sa sopstvenim šoferom

 

1. Ne vozite

Da biste mogli da iznajmite bilo koje vozilo u bilo kojoj renta car agenciji u Beogradu, morate da budete vozač i da posedujete važeću vozačku dozvolu. Ako ste stranac, morate da imate međunarodnu dozvolu.

Postoje ljudi koji se boje da voze po vrelim Beogradskim ulicama. Više vole da svoju bezbednost povere profesionalcima koji mogu na vreme da predvide kad će neko da ih “iseče”, kada će krenutu preticanje bez uključenog žmigavca i kako se najbolje izvući iz kružnog toka.

Da li treba posebno napominjati to da kada imate svog vozača možete bez brige slobodno da se veselite i popijete čašicu više. Ima ko da vas dovede kući.

Ako niste vozač, ne možete da vozite , nemate kod sebe vozačku dozvolu, onda nemate puno opcija. Moraćete vaše transportne potrebe u Beogradu da rešavate taksijem, javnim prevozom ili iznajmljivanjem vozila sa vozačem.

Birajte šta vam više odgovara.

 

2. Ekonomičnost i nezavisnost

Iako na prvi pogled možda ne izgleda tako, kada se izračunaju sve njegove prednosti, iznajmljivanje vozila sa vozačem nije skupo.

Ne treba zaboraviti da se radi o veoma luksuznim automobilima marke Mercedes, Audi, Jaguar... Ukoliko je grupa veća može se iznajmiti i mini van, ako se ide van grada u off-road avanturu, onda se može iznajmiti SUV ili terenac.

Osim toga, ne zavisite od nikog, a u dogovoru sa vozačam možete da napravite plan razgledanja, da vi odaberete satnicu i turu. On će da vam ispuni svaki vaš zahtev i želju.

Ova usluga vam pruža nezavisnost u razgledanju grada ili u završavanju poslovnih obaveza. Ništa ne može da nadoknadi izgubljeni novac i ugled kada se ne dođe na vreme na veoma važan sastanak. Sa iznajmljenim vozilom i veštim vozačem, vi imate garanciju da nećete zakasniti.

Usluga je dostupna 24 sata, 7 dana u nedelji, preko cele godine.

 

3. Snalaženje po gradu

Ako ste novi u Beogradu (čak i ako niste, ali snalaženje po gradu vam nije jača strana) sigurno će vam biti izuzetno teško da se krećete po svim ulicama i zabitima ovog grada.

Kada vas “uhvate” čuveni špicevi po kojima je glavni grad Srbije čuven, onda vam dođe da ostavite auto u beskonačnoj koloni na nekom mostu i da produžite peške.

GPS navigacija može da pomogne, ali nije svemoguća. Imena ulica se tako često menjaju da “apdejti” mapa ih teško stižu.

Kod iznajmljivanja automobila sa vozačem, dobijate iskusnog i veštog šofera koji ne samo da zna svaki kutak grada, nego zna kada i gde su najveće gužve i kako se one mogu zaobići.

 

4. Barijere u komunikaciji

Sve je više stranaca koji žele da obiđu sve što Beograd nudi. Raspitali su se i već znaju za popularni noćni klub ili kafanu, turističku znamenitost u i van grada, udobni hotel ili apartman, itd.

Jedino ne znaju kako do njih. Na žalost, ne može se reći da lokalni taksisti dobro pričaju svetske jezike.

Ali, kada iznajmite luskuznu limuzinu nekako se podrazumeva da njen vozač tečno govori barem jedan jezik.

Osim što su poliglote, oni su odlično edukovani o turističkoj ponudi Beograda, maltene na nivou turističkog vodiča.

Oni znaju gde se izlazi u provod, gde su popusti i akcije u tržnim centrima, gde kupiti adekvatan suvenir ili prigodni poklon, šta treba obavezno obići a šta ostaviti za neku drugu priliku.

 

5. Nalaženje parkinga

U Beogradu ne možete bilo gde parkirati iznajmljeni automobil. Pronalazak parkinga je veoma otežano čak i za lokalne žitelje a kamoli za strance. U nekim delovima grada postoje zone za parkiranje, negde je parkiranje strogo zabranjeno, negde važi princip snađi se i parkiraj gde vidiš slobodno mesto.

Zato se oslonite na vašeg vozača, dok vi obilazite grad, on će naći najbolje mesto za parkiranje.

 

Završna reč

Beograd je popularna turistička atrakcija, poznat po svojoj jedinstvenosti, gostprimljivosti, noćnom životu i dobroj zabavi. Nudi mnogo toga i posetioci imaju šta da istražuju.

Naravno da možete i sami da ga obilazite, ali daleko je lakše, sigurije, udobnije pa i otmenije kada to uradite sa iznajmljenom luksuznom limuzinom sa vozačem.

Ovu uslugu posebno vam preporučujemo ukoliko treba da idete na svadbu, proslavu mature ili bilo koje drugo veselje.

Već smo rekli na početku teksta da je iznajmljivanje sa vozačem postalo trend života i treba ga iskoristiti.

 

Kao što u Autorentu kažemo: uživajte u luksuzu, vi to zaslužujete.